• Servigest

Autònoms, administració electrònica i notificacions telemàtiques.


A partir de l'1 d'octubre de 2018, segons l'ordre ESS/214/2018, tots els autònoms estan obligats a estar donats d'alta per a rebre notificacions electròniques a través del sistema RED de Seguretat Social. En aquest concepte s'hi inclouen totes aquelles persones donades d'alta al RETA, ja sigui com a autònoms per compte propi, col·laboradors, o administradors de societats. A més, i en concret per als administradors i representants d'empreses, segons la Llei 39/2015 també existeix l'obligatorietat de rebre a través de notificació electrònica les comunicacions amb totes les administracions públiques de forma digital, si bé s'ha prorrogat dos anys (2-10-2020) la plena relació digital, podent respondre encara per canals tradicionals. El retard és a causa que les administracions encara no estan preparades ni jurídica ni tècnicament per a la gestió plena dels serveis per mitjans telemàtics. Per a més informació contacteu al 93 574 58 60. Per aquest motiu, és necessari donar-se d'alta a cada una de les administracions públiques per a rebre aquestes notificacions i revisar regularment aquestes bústies, essent les més rellevants la Seguretat Social i Hisenda, o delegar aquesta responsabilitat a un tercer. T'adjuntem un tríptic amb informació important i interessant sobre Administració Electrònica i Notificacions Telemàtiques. Si ets autònom t'és imprescindible.

Per a més informació no dubtis a contactar amb els nostres professionals.

#autònoms #administracióelectrònica #notificacionstelemàtiques #sistemaRED

431 vistas0 comentarios
datax_edited.png

SERVIGEST EMPRESARIAL SL

Plaça Nova, 10
08130 Santa Perpètua de la Mogoda

 

     93 574 58 60

     servigestempresarial@serviem.com

segueix-nos  -  síguenos

  • Instagram - Círculo Blanco

Powered by AcmeWeb

datax_edited.png

SERVIGEST EMPRESARIAL SL

Av. Francesc Macià, 60 - Planta 13 Local 1
08208 Sabadell

 

93 727 74 06

tortajada@tortajadaadvocats.com