top of page
  • Jorgina Majà

Benvinguts a SERVIGEST!


Ens estrenem en el món digital, bé ja fas uns anys que som una gestoria habituada a treballar de manera telemàtica, però ens mancava quelcom per a ser una veritable gestoria 2.0.

Com heu pogut veure estrenem pàgina web, ens hem endinsat en el món de les xarxes socials, obrint perfils a Facebook, Twitter i LinkedIn, i com no podia faltar ens hem decidit a crear un blog corporatiu on anirem penjant totes les novetats legislatives de rellevància, així com informació d'interès de totes aquelles tasques que fem des de Servigest.

Ja que aquesta és la nostra primera entrada al blog, volem aprofitar per donar la benvinguda a tots i agrair per avançat que dediqueu part del vostre temps a seguir-nos i llegir els posts que anem publicant tant en aquest espai com a les xarxes socials.

A continuació us deixem els enllaços als nostres perfils de xarxes socials:

Twitter: @servigestem

També podeu contactar amb nosaltres per mitjà del formulari de la nostra web, trucant al telèfon 93 574 58 60 o enviant un correu a la direcció servigestempresarial@serviem.com

Així doncs, esperem que aquesta nova aventura ens ajudi a establir noves relacions comercials i a consolidar les que ja tenim establertes. Com sempre diem estem per ajudar-te i acompanyar-te en el camí cap a l'èxit.

Pròximament seguirem escrivint, si has trobat el post interessant, no dubtis a indicar que t'agrada i compartir el contingut en els teus perfils de xarxes socials.

206 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commentaires


datax_edited.png
bottom of page