top of page
  • Foto del escritorservigest

QUÈ ÉS BARCELONA ACTIVA?

És l'agència de desenvolupament econòmic local de Barcelona.

Com a agència de desenvolupament local, la visió és fer de Barcelona una ciutat de referència internacional per treballar, emprendre i viure amb valors socials i ambientals.

La missió és contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones promovent la competitivitat econòmica de la ciutat i el reequilibri dels territoris, a través del foment de l'ocupació de qualitat, l'impuls a l'emprenedoria i el suport a un teixit empresarial plural, divers i sostenible, des d'una perspectiva econòmica, social i ambiental.

Per tal d’assolir aquests reptes, com a agent clau de l’ecosistema econòmic de la ciutat, posa el focus sobre tres objectius estratègics:

  • Activar l’economia als barris, creant nous serveis i potenciant els existents.

  • Impulsar els sectors estratègics de la nostra ciutat, com les indústries creatives o les TIC, per fomentar la creació de llocs de treball de qualitat.

  • Integrar a les nostres actuacions els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

BCN Green Deal

Tot això es fa en el marc de l’agenda econòmica Barcelona Green Deal, la nova estratègia municipal per recuperar l’economia de la ciutat, amb les prioritats de retenir i formar talent, facilitar l’activitat econòmica i captar més i millors inversions.


A Barcelona Activa oferim assessorament, formació, acompanyament i networking per a professionals, persones emprenedores, persones treballadores autònomes i empreses. També donem suport específic per a organitzacions i projectes de l’economia social i solidària (ESS).Servigest avui dia, és un col.laborador de Barcelona Activa. Per a més informació contacta amb nosaltres.


Entradas Recientes

Ver todo

Comments


datax_edited.png
bottom of page