top of page
  • Servigest

Renda fora de termini, i ara què?


El pròxim 2 de juliol finalitza el termini per a la presentació de la declaració de la Renda 2017. I aprofitant que només queden 14 dies, et volem explicar els riscos que pots assumir si per descuit o omissió presentes la teva renda fora de termini.

Sancions per presentar La Renda 2017 fora de termini. No et "piquis" els dits.

Presentar la declaració de Renda 2017 en els terminis establerts és una obligació, i no complir amb aquesta obligació pot suposar la imposició de sancions i recàrrecs per part l'agència Tributària (AEAT). Les sancions s'imposen en funció de les circumstàncies particulars del contribuent i de la seva declaració.

Com molts deveu saber aquest mecanisme està automatitzat i és molt difícil poder escapar-se'n sense haver de passar per caixa. Per tant, evita els descuits o errades i, si finalment, acabes anant fora de termini, a continuació t'expliquem el que costen els incompliments.

  • Rendes amb resultat a retornar presentades fora de termini: la sanció és de 200 €, es podrà aplicar reducció del 50% en cas de no haver-hi requeriment de pagament previ per part de l'administració.

  • Rendes a pagar presentades fora de termini, sense requeriment de l'Agència Tributària: el contribuent haurà de fer front a un recàrrec en la seva Renda, que variarà en funció del temps que hagi trigat a presentar-la fora del termini establert. El recàrrec oscil·la entre el 5 i 15%

  • Rendes a pagar presentades fora de termini, amb requeriment de l'Agència Tributària: la sanció és de 200 €, a més el contribuent farà front a un recàrrec de constrenyiment ordinari del 20%, o del 10% pel constrenyiment reduït. Aquests recàrrecs són compatibles amb els interessos de demora.

Com podeu comprovar, els descuits es paguen molt cars i més si el perjudicat és l'Agència Tributària, per tant, amb la teva Renda 2017 no te la juguis, confia en el teu gestor i si no en tens, pots comptar amb nosaltres.

Si vols reservar la teva hora, encara ets a temps trucant al 93 574 58 60 o reservant omplint el formulari de la nostra web, serviem.com

171 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
datax_edited.png
bottom of page