Autònoms, administració electrònica i notificacions telemàtiques.

October 8, 2018

A partir de l'1 d'octubre de 2018, segons l'ordre ESS/214/2018, tots els autònoms estan obligats a estar donats d'alta per a rebre notificacions electròniques a través del sistema RED de Seguretat Social. En aquest concepte s'hi inclouen totes aquelles persones donades d'alta al RETA, ja sigui com a autònoms per compte propi, col·laboradors, o administradors de societats.

A més, i en concret per als administradors i representants d'empreses, segons la Llei 39/2015 també existeix l'obligatorietat de rebre a través de notificació electrònica les comunicacions amb totes les administracions públiques de forma digital, si bé s'ha prorrogat dos anys (2-10-2020) la plena relació digital, podent respondre encara per canals tradicionals. El retard és a causa que les administracions encara no estan preparades ni jurídica ni tècnicament per a la gestió plena dels serveis per mitjans telemàtics. Per a més informació contacteu al 93 574 58 60.

Per aquest motiu, és necessari donar-se d'alta a cada una de les administracions públiques per a rebre aquestes notificacions i revisar regularment aquestes bústies, essent les més rellevants la Seguretat Social i Hisenda, o delegar aquesta responsabilitat a un tercer.

T'adjuntem un  tríptic amb informació important i interessant sobre Administració Electrònica i Notificacions Telemàtiques. Si ets autònom t'és imprescindible.

 

Per a més informació no dubtis a contactar amb els nostres professionals.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades
Entradas destacadas

Premios sorteo lotería de Navidad, cosas que debemos saber.

December 8, 2019

1/7
Please reload

Entrades recents
Entradas recientes
Please reload

Arxiu
Archivo